Symion Academy

Functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren

In veel organisaties is het voor medewerkers vaak lang geleden dat ze een functioneringsgesprek hebben gehouden. Veel leidinggevenden voelen het als verplicht nummer en voeren hun 'kunstje' zo goed mogelijk op. Gelukkig zijn er ook plekken waar functioneringsgesprekken en beoordelingen een cruciale rol spelen in het voortdurend doorontwikkelen van personeel en organisatie. Daar zijn leidinggevende actief met de ontwikkeling van hun medewerkers begaan in relatie tot het maximaliseren van het organisatieresultaat.
Om dat goed te doen vraagt dat een zekere bekwaamheid. In deze online training leren deelnemers hoe ze functionerings- en beoordelingsgesprekken tot zinvolle en constructieve instrumenten kunnen maken om: tot prettige gesprekken te komen, waarin
maximale afstemming komen tussen medewerker en functie kan worden bereikt en de ontwikkeling van medewerkers stimulansen krijgt.

Deze training krijgt maximaal effect wanneer deelnemers ook de contactbijeenkomsten volgen gedurende twee dagdelen. Daar oefenen we met het daadwerkelijk voeren van gesprekken en krijgen deelnemers feedback op maat. Deze 'blended' vorm draagt bij aan een maximale rendement van het leerproces.

Nu inschrijven

De opbouw van de cursus is als volgt.

Module 1 Effectief voeren van functioneringsgesprekken
Les 1 Inleiding functioneringsgesprek en verschil met beoordelingsgesprek  
Les 2 Redenen voor het houden van functioneringsgesprekken  
Les 3 (Gespreks)technieken voor het voeren van functioneringsgesprekken  
Module 2 Effectief houden van een beoordelingsgesprekken
Les 1 Inleiding houden van beoordelingsgesprek  
Les 2 Aandachtspunten bij het houden van een beoordelingsgesprek  
Powered By WP Courseware

Deel dit met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Gerelateerde blogposts

Recente reacties

Archieven

Categorie├źn

  • Geen categorie├źn