Verdieping management identificatie

Sorry, je hebt geen toegangsrechten voor deze les.
Verdieping competentie management identificatie
Vraag #1: Op welke manier komen managementbesluiten tot stand? Hoe verloopt dat proces? Wie worden er allemaal bij betrokken?
Vraag #2: Wat doet het management om de werkvloer bij de besluitvorming te betrekken? Wat is het effect van die manier van betrekken?
Wat kan het management nog meer doen om tot een grotere betrokkenheid te komen?
Formuleer je ideeën in de vorm van een advies aan het management met jouw argumentatie en geef dit advies aan het management.
Vraag #3: Verifiëren is een belangrijke stijl om misverstanden in de communicatie te voorkomen, of op te heffen. Neem eens een paar recente besluiten in gedachte en verifieer deze bij het management. Wat valt je op? Wat is het effect van deze verificatie?
Vraag #4: Bij management identificatie gaat het niet alleen over jouw eigen gedrag, maar ook dat van anderen. Met wat je nu weet, wat kun jij doen om tot een beter begrip te komen van managementbesluiten? Wat kun je aan feedback aan anderen geven om hen te helpen ook te verbeteren? Geef deze feedback ook met als onderbouwing dat je vooral tot een beter begrip wil komen.
0%

Deel dit met je vrienden

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Gerelateerde blogposts

Recente reacties

Archieven

Categorieën

  • Geen categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *