Opdracht

Sorry, je hebt geen toegangsrechten voor deze les.
Opdracht presenteren
Vraag #1: Bereid een presentatie voor aan mensen in een van jouw teams, die je de komende 2 weken gaat geven. Denk na over je doel of wat je wilt bereiken, over de doelgroep, over de setting (plaats) en over de methode die je gaat gebruiken. Maak een planning. Beschrijf hier een en ander.
Het mooist is als je een al langer slepende zaak nu eens echt wilt gaan veranderen.
Vraag #2: Over de presentatie en de doelgroep: je kent de mensen dus denk na bezwaren die je van je mensen verwacht. Kijk ook naar de binders en de boeiers. Denk na hoe je in je presentatie weerstand kunt ombuigen en welke vragen je zou kunnen stellen bij uitingen van weerstand. Beschrijf dat hier.
Vraag #3: Na de presentatie: heb je bereikt wat je wilde bereiken? Wat is kenmerkend voor jouw aanpak geweest? wat zou je de volgende keer zo weer doen of wat juist helemaal niet?
Vraag #4: Vat samen wat je van de lessen over presenteren hebt geleerd. Bel je bij presentaties die je recent deed in staat geweest jezelf te zijn en hoe beviel je dat? Zijn er nog zaken die je ontwikkelaandacht gaat geven? Wie betrek je daarbij? Beschrijf een en ander onderstaand
0%

Deel dit met je vrienden

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Gerelateerde blogposts

Recente reacties

Archieven

Categorieën

  • Geen categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *