Talent Motivatie Analyse

Sorry, je hebt geen toegangsrechten voor deze les.
Talent motivatie analyse
Vraag #1: Je hebt het filmpje van Sinek bekeken. Vertel zo uitgebreid mogelijk hoe het volgens jou komt dat grote leiders andere mensen inspireren.
Vraag #2: Heb je een nieuw inzicht opgedaan, door het filmpje te bekijken, welke is dat en op welke manier denk jij dat te kunnen gebruiken.
Vraag #3: Wat zou jouw 'Why' kunnen zijn? Het gaat om jouw sterke overtuiging over werk, maar die heel sterk met jou als persoon verbonden is. Het is niet erg als je dat in eerste instantie wat uitgebreider omschrijft. Later kun je overbodige zaken weglaten.
Vraag #4: Wat zou, gebaseerd op jouw Why een voor anderen herkenbaar probleem kunnen zijn? Het is ook hier niet erg als je dat in eerste instantie wat uitgebreider omschrijft. Later kun je overbodige zaken weglaten.
Vraag #5: Wat zou, vanuit jouw overtuiging, jouw aanpak zijn om het probleem op te lossen. Ook dit mag je eerst best wat uitgebreider omschrijven.
Vraag #6: Vat jouw pitch nu samen met behulp van de antwoorden op de vorige vragen. Probeer hier wel overbodige woorden en zinnen achterwege te laten. Kom tot de (jouw) kern!
0%

Deel dit met je vrienden

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Gerelateerde blogposts

Recente reacties

Archieven

Categorieën

  • Geen categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *